Top 10 Instagram oldal

Ma már egyre többen használják az instagramot, azonban nem mindenki ugyanúgy. Vannak akik szimplán csak a barátaikat követik, vannak akik sztárokat, és vannak akik ún. insta-bloggereket. Én most leginkább a harmadik kategóriába tartozó felhasználókat fogom bemutatni. Azért követem ezeket az embereket, mert csodás és precízen megkomponált képeik inspirálnak. Következzen a lista:

Ahogy a neve is utal rá, a hölgy London csodaszép oldalát mutatja be képein, és népes követőtáborral rendelkezik. Ezen kívül a BBC utazós rovatának is készít képeket, mindemellet pedig blogot is ír, amit a www.aladyinlondon.com honlapról érhettek el. Érdemes követni, ha London megszállotai vagytok, vagy csak szeretitek a gyönyörű városfotókat.

Becsületes neve Nicola Easterby, szintén Londonban él, azonban ő a világ minden tájáról készít fényképeket, hiszen a foglalkozása utazó fotós és blogger. A youtubeon is megtalálhatjátok videóit, a honlapja pedig: www.polkadotpassport.com Fotói szépen szerkesztettek, ízlésesek.

Ő nem utazó, hanem táncos, balerina. Finnországban született, de élete nagyrészét Párizsban vagy Budapesten tölti. Képei között sok a személyes, magánéleti, de azok is szépek, megkomponáltak, és természetesen találunk táncos, tü-tüs, spárgázós képeket is.

Lavinia Cernău egy erdélyi román fotós, aki Erdély gyönyörű fényképeivel jelentkezik néhány naponta.

Vakarcs Lóránd szintén erdélyi, ám magyar fotós, magát art documentary photographer-nek nevezi. A román Sinteza magazin fotósa, az utóbbi pár hónapban stílusos fekete-fehér képeket posztolt. 400-500 követővel rendelkezik még csak, pedig a képeit megérné mindenkinek látni.

Szerintem nincs olyan, aki nem ismerné azt a fotóst, aki barátnőjével járja a világot, és híres helyeken fotózza őt le hátulról, a kezét fogva. Képei emiatt egyediek, hiszen egy újfajta kompozíciót vezetett be a táj- és potréfotózás ötvözésével. Ő pedig nem más, mint Murad Osmann moszkvai fotós. Ezt nem is ragozom tovább, vétek lenne nem követni.

A magát csak művésznek nevező Chris Burkard  fotós, rendező, író méltán érdemelte ki a 2 millió követőt, melyet magáénak tudhat. A világot, de leginkább az északi félgömböt, járva készíti mesés képeit, melyeket megoszt a követőivel. Fotóin szinte mindig megjelenik a hegy és a víz, mint két fő motívum, de fontos elemnek tartja még a sarki fény nevezetű jelenséget is. Mindenképp meg kell jegyeznem, hogy nekem bizonyos képein már túl soknak tűnik az utómunka, de kétségkívül fantasztikus hatást ér el látvány terén.

Jessica Stein ausztrál vándor sűrűn osztja meg szemet gyönyörködtető képeit épp aktuális tartózkodásáról a Földön. A lány egyébként blogot is ír, melyet innen tudtok elérni. Ha napfényes, mediterrán képekre vágysz, kövesd!

Ivan Beerkus egyedülálló képeket osz meg Instagram oldalán. Mi történik, ha egy adrenalinfüggő srác kedveli a magas helyeket és imád fotózni? Bizony, olyan képek születnek, melyekbe, ha csak belegondolunk is, kiráz a hideg. És, ha mindez nem lenne elég, videókat is készít arról, ahogy egy vékony lécen sétál több száz méter magasan. Ha izgalomra vágytok, akkor mindenképp őt kell követnetek.

 Ha elegetek van az unalmas szelfikből, akkor mirrorsme profilja nektek szól. A fiatal lány szelfiket készít, de megfűszerezi őket fantáziával és kreativitással. Le ne maradjatok róla!

Nektek kik a kedvenc instagram felhasználóitok? Írjátok meg kommentben! 🙂

Panni

Reklámok

One thought on “Top 10 Instagram oldal

Szívesen olvasnám a véleményed, hozzászólásod. :)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s