Kihívás-100happydays (12. rész)

Sziasztok! Egyre jobban közeledek a 100. naphoz. 🙂

#77

Imádom a tavaszt, amikor minden, de tényleg minden virágba borul.

#78

A keddi napom elég szörnyű szokott lenni, reggel kilenctől este hatig órám van folyamatosan. Azonban ma kiderült, hogy a sportpszichológia tanárunk egy doktori védés vagy mi miatt nem tud időben beérni megtartani az órát. Először mindenki ideges volt, volt aki csak emiatt jött be, mások, köztük én is csak sajnáltam az elveszett időt, mert nem tudok ettől függetlenül hazamenni. Ezek ellenére jól sült el a dolog, néhányan kiültünk a suli “kertjébe”, beszélgettünk, és sokat nevettünk. Jobb volt, mint bent poshadni a teremben. 🙂

#79

Azt tudni kell, hogy az egyetem, ahova járok, kinn van egészen Pest határában, így beérni a városba minimum 20-30 perc. A buszok csak ritkán járnak, és baromi lassúak. Egy nagyobb baráti társasággal igyekeztünk befele a városba, de még várni kellett egy-két emberre, és legalább három busz ment el addig. Aztán végül sikerült kiérnünk a megállóba, pont jött is egy busz, és nagy szerencsénk volt, mivel szinte teljesen üres volt, nem kellett tömörülni, mint a heringek. És ha ez nem lett volna még elég, le is előztük a többi buszt, szinte olyan sebességgel mentünk, mint egy villamos. 😀 Azt hiszem van már kedvenc busz-sofőröm.

#80

Már korábban is ismertem, de most újra találtam egy szeretetnyelv-tesztet, amit kitöltöttem, majd a családommal is. Nagyon érdekes volt látni, hogy kinek mi mennyire fontos, illetve mivel tudunk neki örömet szerezni. Nektek is ajánlom a kitöltését, a napokban írok is róla a bejegyzést, figyeljétek. 😉

#81

Láttátok már A kezdő című filmet? Ha még nem, akkor ne felejtsétek el megnézni! Anne Hathaway és Robert De Niro párosa felejthetetlen. Mindkét színészt nagyra tartom, különösen az utóbbit, aki képes mindenféle filmben remekül teljesíteni.

20150924robert-de-niro-es-anne
Kép forrása: Origo

#82

Édesapám gyönyörű virágokat szedett nekünk, amiknek nem mellesleg bódítóan fantasztikus illatuk van. Ezt egyetlen virágüzlet sem tudja utánozni!

IMG_20170402_100422.jpg

#83

Szeretem a hétvégéket, az ebéd utáni lazításokat egy kis kávéval megspékelve. A kagylócsoki pedig már csak a korona az egésznek a tetején.

IMG_20170402_142005.jpg

Ennyi lett volna erre a hétre. Ne felejtsétek el Ti is figyelni az élet apró örömeit, amik boldoggá tesznek Titeket.

Sok sikert a következő hétre!

Szeretettel,

Panni

Reklámok

Szívesen olvasnám a véleményed, hozzászólásod. :)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s