Rólam

IMG_20160816_182342_1A nevem Panni, én vagyok a szerzője az Életfűszerező blognak. Budapesten tanulok, a Károlin pszichológiát 2016 szeptembere óta. Van három kisebb testvérem, két húgom és egy öcsém. Már több, mint két éve együtt vagyok a barátommal, Matyival, róla is gyakran olvashattok majd itt. Van egy teddy fajtájú törpenyuszim, Barka, aki egy aranyos, játékos szőrgombolyag. 😀barka

Azért indítottam el ezt a blogot fél éve, hogy megoszthassam praktikus ötleteimet, és olyan inspirációt nyújthassak Neked, melyek új lendületet adhatnak, ha elfáradtál, vagy jobb kedvre derítenek, ha lehangolt vagy. Az Életfűszerezővel a célom tehát az öröm terjesztése, különböző formákban.

  • Ha szereted a csináld magad ötleteket, akkor ajánlom figyelmedbe a Kreatív fület, ahol általam készített apróságokat találsz fotókkal és elkészítési útmutatóval.
  • Ha Te is bolondulsz a naptárakért és a hatékony időbeosztást segítő trükkökért, akkor látogasd meg a Tervezés nevű oldalt.
  • Ha szereted a szépségápolást, és a természetes, házi kozmetikumokat, akkor Neked valók a Szépség fülön található bejegyzések.
  • Ha szeretnél tisztába kerülni magaddal, hasznosnak tartod az önismeretet, esetleg lelki békére és nyugalomra vágysz, olvasd el a Harmónia fül cikkeit.
  • Ha fontos számodra a testi jólléted, szeretsz finom, ám egészséges ételeket enni, és szívesen sportolsz, ajánlom figyelmedbe az Egészség fület.
  • Ha különleges emberekkel készített interjúkra vagy kíváncsi, vár Téged a Nagyvilág. Ráadásul, Te magad is szerepelhetsz, ha valamiben különlegesnek érzed magad.
  • Szereted a jó könyveket? Megrögzött filmező vagy? Szívesen olvasol blogokat? Szeretsz kávézóba, étterembe, fesztiválokra járni? Ne hagyd ki az Ajánlót!

Kellemes időtöltést kívánok, remélem, tetszik az oldal, szívesen várlak majd vissza. Ha tetszik a blogom, ajánld ismerőseidnek, oszd meg Facebookon, kedveld, vagy kövesd. 18195490_1331311470286814_1551236203_oHa a képeimen keresztül szeretnél bepillantást nyerni a mindennapjaimba, kövess Instagramon.

Jó olvasást!

Ui.: A bejegyzések a saját szellemi termékeim, kérlek ezt vedd figyelembe, ezért ha meg akarod osztani, az oldalamra mutató linkkel teheted meg.

Ha bármi mondanivalód van, írj nekem üzenetet: