Rólam

A nevem Panni, 20 éves vagyok és pszichológiát tanulok Budapesten. Keresem az utat a harmonikus élet és az önmegvalósítás felé, úgy hogy közben próbálok minél kevesebbet elvenni a környezetemből.DSC_0377

Célom, hogy amennyire csak lehetséges, kiegyensúlyozott életet élhessek, tiszteletben tartsam a természetet, kreatívan alkossak, és inspiráljak másokat, hogy találják meg a saját utukat.

Miről szól az Életfűszerező?

Szó szerint arról, hogy egy kicsit megfűszerezzük a hétköznapokat. 🙂

Na de komolyan szólva:

2016. október végén indítottam útjára a blogot azzal a céllal, hogy megosszam másokkal a gondolataimat arról az útról, amit végigjárok azért, hogy elérhessem a céljaimat, remélve, hogy mások is csatlakoznak hozzám. Talán épp Te is. 😉

A blogon leginkább az egyszerű életmód, hulladékmentesség, önfejlesztés és harmonikus élet témákban találsz olvasnivalót, kiegészítve személyesebb bejegyzésekkel.

Ezeken kívül van egy állandó rovat a blogon, ami a Nagyvilág nevet kapta, és célja, hogy kinyissa a szemünket és újból tudjunk rácsodálkozni arra, hogy milyen sokfélék vagyunk, mennyi különleges ember él a világban, és ez inkább hozzáad az életünkhöz, mintsem elvesz belőle. Minden hónapban megjelenik egy interjú, amiben egy olyan értéket közvetítő emberrel beszélgetek, akinek a gondolkodását és cselekedeteit minél többeknek ismerni kellene, mert egy jobb hellyé teszi ezt a világot.

Felkeltettem az érdeklődésedet, de nem tudod, hol is kezdj neki?

  1. Íme egy kis ízelítő a legkedveltebb bejegyzésekből:
  2. Iratkozz fel a blog követésére, és minden friss bejegyzésről e-mailt küldök. (Semmi mással nem foglak bombázni.)
  3. Kedveld a blogot Facebookon, és csatlakozz egy szuper közösséghez. Állandó tartalomként minden vasárnap este 9-kor megosztok egy inspiráló videót vagy posztot, hogy jól induljon a következő hét.
  4. Kövess Instagramon, ha a mindennapjaimba szeretnél bepillantani, illetve itt is osztok  meg tippeket, amiket máshol nem.
  5. Hagyj nyomot magad után, írd le a gondolataidat, hogy tudjam, mi az ami érdekel, hogy számodra is releváns tartalmat írhassak.

Remélem rászolgálok a bizalmadra. 🙂

Kérdésed van?

Írj nekem levelet:

Van két alapszabály, amit szeretném, ha betartanál:

  1. Légy szíves a véleményedet kulturáltan fogalmazd meg.
  2. Ha megtetszik valami, és elvinnéd (legyen az szöveg, bármilyen egyéb gondolat vagy kép), írj nekem előtte, és én szívesen kölcsönadom, amennyiben feltünteted, honnan származik.

Köszönöm, hogy meglátogattál, remélem találkozunk valamelyik közösségi oldalon, és szívesen jössz vissza olvasni a bejegyzéseimet.

Panni

Reklámok