Rólam

A nevem Panni, 20 éves vagyok és pszichológiát tanulok Budapesten. Keresem az utat a harmonikus élet és az önmegvalósítás felé. DSC_0377

Célom, hogy amennyire csak lehetséges, kiegyensúlyozott életet élhessek, tiszteletben tartsam a természetet, kreatívan alkossak, és inspiráljak másokat, hogy találják meg a saját utukat.

Miről szól az Életfűszerező?

Szó szerint arról, hogy egy kicsit megfűszerezzük a hétköznapokat. 🙂

Na de komolyan szólva:

2016. október végén indítottam útjára a blogot azzal a céllal, hogy megosszam másokkal a gondolataimat arról az útról, amit végigjárok azért, hogy elérhessem a fentebb említett céljaimat, remélve, hogy mások is csatlakoznak hozzám. Talán épp Te is. 😉

A blogon leginkább ezekben a témákban találsz olvasnivalót, kiegészítve néha egy-egy személyesebb bejegyzéssel.

Ezeken kívül van egy állandó rovat a blogon, ami a Nagyvilág nevet kapta, és célja, hogy kinyissa a szemünket és újból tudjunk rácsodálkozni arra, hogy milyen sokfélék vagyunk, és ez inkább hozzáad az életünkhöz, mintsem elvesz belőle.

Felkeltettem az érdeklődésedet, de nem tudod, hol is kezdj neki?

  1. Íme egy kis ízelítő a legkedveltebb bejegyzésekből:
  2. Iratkozz fel a blog követésére, hogy egyenesen az email fiókodba érkezzenek a legújabb bejegyzések.
  3. Kedveld a blogot Facebookon, és csatlakozz egy szuper közösséghez.
  4. Kövesd az Életfűszerezőt Instagramon, hogy minden nap inspirálódni tudj.
  5. Hagyj nyomot magad után, írd le a gondolataidat, hogy tudjam, mi az ami érdekel, hogy számodra is releváns tartalmat írhassak.

Remélem rászolgálok a bizalmadra. 🙂

Szeretnél megismerni?

Van két alapszabály, amit szeretném, ha betartanál:

  1. Légy szíves a véleményedet kulturáltan fogalmazd meg.
  2. Ha megtetszik valami, és elvinnéd (legyen az szöveg, bármilyen egyéb gondolat vagy kép), írj nekem előtte, és én szívesen kölcsönadom, amennyiben feltünteted, honnan származik.

Köszönöm, hogy meglátogattál, remélem találkozunk valamelyik közösségi oldalon, és szívesen jössz vissza olvasni a bejegyzéseimet.

Panni

Reklámok